Open Roads Radio forum for Ham, Amateur Radio and RV camping

Thread Tools Display Modes
Old 12-04-2012, 07:36 PM   #1
Radio's Avatar
Join Date: Nov 2007
Location: Fayetteville, GA, USA
Posts: 2,957
Default 5 year celebration and other stuff

With any luck you got the email blast about the 5 year birthday mark we are celebrating here at Open Roads Radio .net

For those who have wandered, welcome back.

And a bit of apology. I'm not an IT guy. About 2 years ago we began to be attacked by spammers/spam-bots, and we took measures to prevent such attacks. This required tightening up on the registration process.

V-Bulletin software is, I think, the best forum software out there, but the back office part can be a bit strange. Anyway I found a cache of some 40 wanna-be members stuck in the "limbo-bin" and just now forced them into the real user bin.

So for those folks, who also got the email blast, welcome aboard and join the fun.

I'll be checking the limbo-bin about once a week from now on.

Anyway, we've been here 5 years, planning on a few more, had a lot of fun and are looking forward to the future.


KU4OJ "Wade" Ships Captain, CFO, Chief Engineer
KG4DQQ "Kathy" 1st Officer, Navigator, Best Friend
2007 F-150 SuperCab - 2009 Rockwood 8280SS
Lot's of mostly Kenwood stuff

Radio is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2012, 10:05 PM   #2
Senior Member
KF5BET's Avatar
Join Date: May 2009
Location: Lafayette, LA
Posts: 507

Congrats Wade... You da man...

Haven't been here for a while. been reading about all things 6.0 diesel. Truck is getting ready to go in for surgery.

Will try to check back more often.
Galen - KF5BET
Crysti - "the CHIEF"
Abbi - KF5BEW dd
Kendra - KF5FYS dd
Maggie - Cat chaser
2005 F250, 1996 Nomad
KF5BET is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2012, 07:11 AM   #3
Old Member
W5DOK's Avatar
Join Date: Oct 2010
Location: In Gods country
Posts: 253

Galen, I had a 6.0 a few years back. Had every problem that was associated with that engine, Blown heads, blown turbos, head bolts pulled out, loose rods, ECM problems. Ford finally replaced the engine with another 6.0 and it started having the same issues. After a couple of years, they decided that I should trade it in on a 6.4. Gave me a very good deal and I traded. Took the 6.4 to a performance shop and had it "fixed" and 120,000 miles later, not one single problem. The 6.4 is a beast. I have not had Ford touch that truck and it's used as an equipment hauler, running over the road almost every day.
Good luck.
W5DOK is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2012, 10:44 AM   #4
Carl, nn5i
NN5I's Avatar
Join Date: Sep 2011
Location: Tallahassee, FL
Posts: 1,398

Viva Cummins!
-- Carl
NN5I is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2012, 11:12 AM   #5
Senior Member
TXiceman's Avatar
Join Date: Nov 2007
Location: Near Houston, TX
Posts: 553

Galen, good luck with the 6.0L PSD. Everyone one I know has unloaded the things for something else. In July, I got a new 6.7L and that truck is awesome towing. It is 100% stock and does well with the 15000# plus 36' 5er.

2013 HitchHiker Champagne 38RLRSB, 2012 F350 Dually crew cab, 6.7L,
Mobile- Yaesu FT857D w/ Lil' Tarheel II antenna and Larsen dual bander, Turbo Tuner.
Base unit...Kenwood TS480HX, LDG AT200 Pro tuner, Eagle One Vertical and Windom 80 meter dipole.
Standard Schnauzer..her call is K9WOOF
TXiceman is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 03:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.