Open Roads Radio forum for Ham, Amateur Radio and RV camping


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-06-2013, 07:23 PM   #11
TXiceman
Senior Member
 
TXiceman's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Near Houston, TX
Posts: 553
Default

Y'all need to stop going to the oriental girls. com places.

Ken
__________________
KE5DFR
2013 HitchHiker Champagne 38RLRSB, 2012 F350 Dually crew cab, 6.7L,
Mobile- Yaesu FT857D w/ Lil' Tarheel II antenna and Larsen dual bander, Turbo Tuner.
Base unit...Kenwood TS480HX, LDG AT200 Pro tuner, Eagle One Vertical and Windom 80 meter dipole.
Standard Schnauzer..her call is K9WOOF
TXiceman is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2013, 04:56 PM   #12
NN5I
Carl, nn5i
 
NN5I's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Tallahassee, FL
Posts: 1,341
Default Cured!

I've cured it. In IE, I clicked:

Tools
Internet Options
Security
Custom Level
Active Scripting
Disable

So far I haven't missed anything, or noticed any difference except that the problem is gone.

Later: My eBay doesn't work right. Phoo.

Still later: had to turn it back on. While it was off, the home page of this web site displayed perhaps ten times more quickly (instantaneously instead of taking five to ten seconds). There must be a heck of a lot of scripts here.
__________________
-- Carl
NN5I is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 02:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.