Open Roads Radio forum for Ham, Amateur Radio and RV camping


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-21-2007, 09:48 PM   #1
Bill72927
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Foothills of the Ozarks
Posts: 1
Default Ic-746pro Problem

The transmitter in my IC-746PRO just died for the second time. Rig is about 3 years old and first failed (driver IC) about 6 months ago. Sent it to Scott Malcolm for repair. The repair was prompt and reasonably priced. However, it appears to be the same problem again. Research on the net leads me to believe this is a common problem.. Anyone have a similar expeerience and found a solution?

73
Bill
W5ZW
Bill72927 is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2007, 07:24 PM   #2
Radio
Administrator
 
Radio's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Fayetteville, GA, USA
Posts: 3,017
Default

Hang in there, Bill...as word gets out about the forum, there's bound to be an Icom guru come along and answer your question.
Radio is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avatar Tool Problem Fixed Radio CQ CQ CQ 2 11-26-2007 07:08 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 05:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×