Open Roads Radio forum for Ham, Amateur Radio and RV camping

Thread Tools Display Modes
Old 03-27-2009, 07:25 AM   #1
Radio's Avatar
Join Date: Nov 2007
Location: Fayetteville, GA, USA
Posts: 2,957
Default Weird problem cleared...D-I-Y connectivity fix

Had a problem with several computers at my house yesterday evening not being able to reach or Forest River Forums, a sister site on the same server run by the same folks who brought you

These were the only two sites I could not reach. Yesterday I just let it go, figured if the server was down Mike and crew would know pretty quick. This morning however, I still could not reach either site.

I reset (power cleared) my WAP and DSL modem. Now I hit both sites just fine. I know that seems odd, but this happens more than most folks would think. So if you can't hit, but you can hit other sites, don't assume it's the end until you have reset all your local equipment.


KU4OJ "Wade" Ships Captain, CFO, Chief Engineer
KG4DQQ "Kathy" 1st Officer, Navigator, Best Friend
2007 F-150 SuperCab - 2009 Rockwood 8280SS
Lot's of mostly Kenwood stuff

Radio is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2009, 07:46 AM   #2
Admin. I guess..........
aintgotnun's Avatar
Join Date: Nov 2007
Location: Justin, Texas
Posts: 333


Sometimes interrupting the flow of electrons breifly to certain devices helps greatly.
My name is Greg and I aintgotnun.

A radio that is.

End jihad
aintgotnun is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2009, 08:06 AM   #3
Andy N1ORK
Senior Member
Andy N1ORK's Avatar
Join Date: Jan 2008
Location: Manchester, CT
Posts: 1,034
Send a message via Yahoo to Andy N1ORK Send a message via Skype™ to Andy N1ORK

Yeah, you get too many electrons and not enough holes, that's what happens. Fortunately never had that problem with my DSL or now with the UVerse gateway.
Andy - n1ork
CQ..CQ..CQ..DE ANDY, N1ORK..QTH Manchester, CT...QRZ..QRZ..
Hello anyone out there?
Is this thing on?
SkyWarn, CERT, EmComm
Andy N1ORK is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2009, 08:48 AM   #4
One Country Boy
Senior Member
One Country Boy's Avatar
Join Date: Jun 2008
Location: Wewahitchka, FL
Posts: 1,204

I have one of those T-shirts !!! Been there done that. My connectivity did not totally cease. It became very slow and sluggish. After rebooting the DSL modem it worked like a champ.
Jim ~ W4EWA
One Country Boy is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2009, 11:29 AM   #5
Senior Member
KB5LJE's Avatar
Join Date: Nov 2007
Location: Memphis, TN
Posts: 279

Only problem I know of is e-mail for FRF is out all other sites and services check ok this morning.

Thanks, Mike
KB5LJE is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 04:07 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.